Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tu man hand


Hon lutade sig fram och viskade: "Jag blir så våt mellan benen när du ser på mig". Han ryckte till. Inte nog med att hon var obehagligt nära, hon pratade dessutom om privata delar. Försiktigt flyttade han sig ifrån henne. Av erfarenhet visste han att en del andra männsikor reagerar väldigt negativt om man stöter bort dem eller förflyttar sig själv snabbt. Men hans lilla förflyttning fick nu bara till följd att hon lutade sig än mer framåt så att hennes bröst kom att vila på hans underarm. Med skratt i rösten andades hon: "Var inte blyg! Jag vill ha dig och jag visar dig gärna hur mycket". När hon rätade på ryggen andades han ut av lättnad, äntligen var hon inte så nära längre. Lättnaden varade inte länge. Till sin förskräckelse såg han i ögonvrån hur hon började knäppa upp sina byxor. Det gjorde det svårt för honom att andas och han började mäta avståndet till dörren med blicken; var det fyra steg eller fem? Bredvid honom hade hon knäppt upp och kavat ner byxorna en bit på låren. Nu tog hon hans hand och började mjukt dra den emot sig. "Du ska få känna hur våt jag är", sa hon. Han noterade att hon var konsigt rödflammig på kinderna och halsen. Själv kände han sig likblek. "Hjälp", tänkte han, "jag har hamnat i händerna på en galen kvinna". Handen drogs allt närmre henne. Han knep hårt ihop ögonen. Nu skrattade hon! Nej, nu fick det vara nog! Snabbt drog han åt sig handen, reste på sig och med ryggen åt henne väste han: "Jag vill inte alls känna på din stjärtsvett! Det verkar ohygieniskt". Med fyra raska kliv var han framme vid dörren, öppnade den och lämnade hastigt rummet.

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 10:33



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Hahaha :)))
2009-08-20

  Catharina Edin
Du har dolda talanger, min vän - utveckla!
2009-08-19

  Sturesdotter
Fin fin text som lämnar ett leende på läpparna i ock med vändningen i slutet
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke