Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågskvalp


som vågen
sakta

gröper ur
klipporna

vid havet

nöter dina ord

ner murarna
i min själ




Fri vers av Marreb
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-19 16:05



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En mycket vacker metafor.
2009-09-22

  Burn
väl avvägda och balanserade ord med ett fint innehåll.
2009-08-24

    eva m h
mmm...tycker om!

Finns en vila i dessa ord!
2009-08-20

  Rachel Roth
tänk att det kan vara så!...fint beskrivet och helt precist
2009-08-19

  Jojo
vackert
låter som vänliga ord
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb