Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Paola Rivera Tirado


Odör


Jag hade just blivit kallad han som rider på den
sideriska skuggan
Hon såg ut som en räv
när hon smög över trädäcket.
Motivet i baren var lånat av personen Dalí.

Hon föreslog
vi går hem det finns tydligen en morgondag
Jag syresatte språket
svarade är du folkskygg för att
det luktar människa här bland människorna
eller för att man själv blir människa i
deras närhet?




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 20:47



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Spännande text, man vill veta mer! Du skriver verkligen fantasieggande!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver