Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte i mig.

Jag önskar att jag kunde se mig
som du gör.

Inte se allt det fula,
det hemska.

Utan se det som
faktiskt är bra
med mig.

Men jag kan inte.

För jag tror inte att
det finns något
bra
i
mig.




Fri vers av Birfir
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-20 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir