Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörhet

En skakig hand.
Ett tomt leende.
En hård kram.
Ett sorgligt svar.

En sup för mycket.
Ett liv på gatan.
En vän som dör.
Ett tåg som missas.

En själ som blöder.
Ett barn som gråter.
En kropp i ångest.
Ett spår av lögn...

En uträckt hand.
Ett krossat leende.
En vilsen kram.
Ett modigt svar.

Skörhet.

 




Fri vers av Grubbelmia
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-22 08:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, skört är livet och samvaron, fint här för det!!!
2009-08-31

  walborg
Fin dikt om livet som det är - brokigt!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia