Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It aint coca cola its rise= lånat av the clasch...


Kriget mot oss själv



Vaken gryning,
morgenröte,

skitsnacket i gryningen om en värld utan död,
sabeltandade katter äter apparater av guld,

smekande rörelser,
krossar drömmar inom hoppets ramar,

ni såg nog,
själen brinna då vi möttes,

förljugna offer,
rör ej mina tankar,

ni bör ta er i akt,
kriget har börjat,

tapperheten flyr,
reflektioner utav satan glittrar i vinden,

tanken flyr liken framför mina fötter,
eldar utav spelets regler,

fullmantlade kulor,
döden möter the roadworrior i tidens ljus,

påtända vandrar vi mot hamnen,
brown sugar i kabbar, 3 var och en ak 4a,

sedan trampar ej stövlarna på frihetens fasader,

stasar,
svaret fyller pumpen,

stickande trygghet,

fundamentet för all visdom eller kärlek,
barn i sinnet,

naiva känsliga strider vi på riktigt,

för pengar,
mot mäniskor vilka har en övertygelse,

i natten brann korsen i usa,
ty korea försår sin position,

dasdazeit,
skrattar åt min nyvunna fyndighet,

gråten som försvann och era dumma föreställningar om demokratins förträfflighet,

en jävlar mantelrörelse,
sedan bränner skottet av,

öppnar ditt jävla huvud till allmän beaskådan,
till tonerna av wagner eller kärleken stupar vi i tusental,

ty vi är de förtappade,
de som försvarar,

de som talar,
de agerande,

ronald reagan sjunger med i the man who shot liberty vallens,
sittande utklädd tillsammans cowboy med bush,

viftande med pistoler och kollar på wayne i natten,
en sista eldstrid vid ok corall, sedan inga komunister,

utom de i historieböckerna 5e internationalen i sweden,

krigsskadade ärrade kämpar vilka äter barn,
utan nåd förs sanningen i hamn,

ledarskapet förgyller tiden då vi kysser varandras sanningar,
småaktighet gömd i saknaden,

sensitiva blickar,
hungrar efter kärlek,

hon såg en tår blänka i natten utan att förstå varför,

avskedets symboler är en rutin nu,
ta edra vapen,

och följ sanningen,
it aint coca - cola its rise,

straigth to hell boys,
kärleken vrålar tyst i tiden,

ty smärtan är för stor....










Fri vers av peter markurth
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-20 23:11



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Bra skapat. Du har lyckats här. Med vad? Var och en kan tolka och avgöra själv. Jag skriver *KONST*en teatrisk monolog *applåder*och vem vet? Om du hittar en bra skådespelare då kan han äga scenen med dina ord;)
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth