Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är kärlek nu

En förtegen slav,
monumenten förråder,

styrka,
kärlek döljer,

svavel,
andas fria tankar,

slår an dina tangenter,
du vilar sedan länge i mitt hjärta,

vidare försoning väntar,
dina ögon,

möter smärta,
förenar oss,

i livet nu,
ter sig mörka,

vi äter ljuset i min borg,
föder de små tankarna,

vi är kärlek,

ren




Fri vers av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-20 23:53



Bookmark and Share


  poetryGirl
föder DE små tankarna
ska det väl vara?
2009-08-21

  * Ammi *
fin!

gillar följande rader mycket

"slår an dina tangenter,
du vilar sedan länge i mitt hjärta, "
2009-08-21

  Gisela Nordell
fin känsla i denna!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth