Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 och 9 år är dom .Tiden går snabbt


Nyss var du liten




Nyss var du liten
nu är du stor
liten på jorden
men rötterna gror
nyss var du knytet
som värmde mitt bröst
nu spatserar du stolt
har din egen röst
nyss krävde du tillsyn
dygnet runt
nu står du stadigt
och äter sunt
nyss höll du min hand
vid stig ,gata och huvudled
nu får jag vara glad
om jag får följa med
nyss vände du dig till mig
med varje fråga
nu litar du till
din egen förmåga



Nyss var du liten
nu är du stor
men en liten älskling
är du ändå alltid för mor






Fri vers av Havanna
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 10:04



Bookmark and Share


  Aquila
Ja, tiden rinner iväg, det gäller att vara närvarande i nuet.
Fint diktat!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna