Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj

-Aj!
ängsligt tittar du upp
-Hur gick det?
som om jag var en liten flicka
som ramlat med cykeln för första gången
med tårar i ögonen och grus på knäna.

jag ler.




Fri vers av Karin E
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 16:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
när smärtan
är
god
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E