Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig, baby

 

Jag hade dig på tungan
bredvid ivriga
hörntänder.

Bjöd in,
längtade fram
ett sidengnugg

under bomull
från min tunga.

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-21 23:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Längtade fram ett sidengnugg *gillar*
2009-08-22

    resilient
den här är busig, yster, sadistisk och mjuk på få ord. En stor konst. Gillar särskilt ordet "sidengnugg".
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke