Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att flyga högt och hitta ner igen.


Flyga högt

 

Svävar högt i lufthavet

dimma och dis skymmer min sikt

långt där nere skönjs marken

konturer av landningsbanan träder sakta fram

vänner tänder ljusen som ledsagar mig

sänder varma tankar till dem som

visat vägen för mig.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-22 09:40



Bookmark and Share


  Epione VIP
Känns som ett tacktal till vänner..
Jag är en fyr som ska lysa dig till en trygg famn.
Tycker om att man går från klarhet till klarhet, vaknar upp och ser det man vill se. Tycker dock att dina ord ska stå för sig själva.
"där nere"
Gillas detta, applåder och ett glas rött..
2009-09-09

  sulimaa
Det här var strakt i korta rader..visar på vänskapens och kärleken kraft ...trygghet känns ...
2009-08-22

    leelee
Åh, vilken fin bild du målar fram med dina ord: Ljus som visar vägen i mörkret.
2009-08-22

  Gisela Nordell
som en dröm
2009-08-22

    ej medlem längre
En spännande liknelse.. Må landningen bli mjuk.
2009-08-22

  Junitvillingen
Denna dikt är så vacker att jag tänder flera små ljus för den - och dig! *kram*
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~