Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna till en dammsugare

Vakna
till en dammsugare
är inte optimalt för en lördag

Vem bryr sig om damm på en lördag?
Mina framtida bostäder kommer permanent vara fyllda av damm
För jag har alltid något bättre för mig

Solen skiner
jag vill soltorka brevid en skogssjö efter att ha nakenbadat
när alla andra sov
Vill känna frihet

utan damm




Fri vers av Karin E
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 11:03



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Härlig livskänsla! Fast skogssjöar är i regel slemmiga med brunt vatten.
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E