Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din närhet gör ondast

åren har passerat
flytit sakta fram

jag har stått bredvid dig
och sett andra i din famn.

din hud har jag känt
din hand har jag fått hålla.

du har stått mig nära
men inte varit min.



det är din närhet som svider
när det inte blir vi


skulle det inte vara bättre..
om vi skjildes åt?


då svider det kanske mindre
för en gångs skull..






Fri vers av WaldElin
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 13:39



Bookmark and Share


  creepcraap
fint! handlar det om din "partner" igen?

Även om det inte är intressant så finns jag här på poeter!
2009-08-22

  Maddepaddan
Like it :)
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

WaldElin