Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia


Hon var relativt enfaldig

Hon saknade lärdomen,
det bittra helvetet,

såg ej smärtan,
tände av nu,

du glodde ned i min jävla avgrund och såg bara en spegelbild,
du enar ej världen med ett ego,

stärker enbart ramar utav guld,
du vet hur jag ska vara,

ser det i din blick,
den ljuger igen,

du känner ej,
du är,

och vet,
satans enfald,

puckade flicka,
vad fan vill du?,

jag vet det ej,
frågar ju rakt ut,

se nu till att svara,
utan lögner eller dumheter denna gång,

nej du är ej liten,
du vet bara ej vem jag är,

vill du veta det,
titta då och lyssna noga,

gnäll ej konstant,
satans pipande,

bla bla bla,
mäniskans lott,

de styr länder,
horisonter går under till toner av de dövas hunger,

ska vi skita i det,

trött




Fri vers av peter markurth
Läst 571 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-22 16:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Känns nära denna.
2009-08-22

  Mats Henricson
ALLA förstår inte, speciellt många Unga, men jag upptäckte, under min 10-åriga tid i SSU, att Unga förändras, och det kan gå snabbt, plötsligt förstår de . DE som lyssnade och FRÅGADE.........
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth