Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mina vingar


Du ruvar på din själ

under mina vingar

inväntar 


ny styrka

nytt mod


du vet, du tar av min värme

då kölden biter.
 

jag får tina upp

dina frostiga kinder

när du ber om ny glans.


i mig lägger du dig

när du gråter

låter mig falla inom ditt rum


vid minsta motgång

får jag rätta till allt.


men hur mycket du än önskar

att jag ärligt finns här


vet du, att du faller på egen risk.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-22 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP