Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som aldrig blev och det livet tog


Sitt här hos mig en stund.

låt oss tala om

liv och död

skratt och tårar och

livets tyngd.


vi kan drömma oss bort.

mellan andetags paus

blåsa liv i det

som aldrig blev

och det livet tog.


här föds vi på nytt. 

i ett med syret

väcks vårt första skrik

stärks vårt hopp

att inget dog.


vi kan gjuta nya steg.

av allt vi gjort

lägga nuet 

i det som varit

i våra anletsdrag.


vi kan ta på livet.

se varandras själar 

tyda våra tecken 

och fylla i de enklaste

av ord...


jag älskar.




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-22 20:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..mycket vackert!
2009-09-01

  Miss Mod
Mycket fint.
2009-08-23

  anits VIP
Underbart vackert
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP