Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Ängel nu

Nu ser jag,

flämtande,

mördade själar stiga mot skyar,
horisonter av gyllene drömmar fångade i burar utav såpa,

lyckliga äro de som tiden ser,
eller galna,

varat äro all din skärpa,
synen yr av strömmens lögner,

rusar fram genom tankar utav marionetter gör din kärlek trasig,

möter döden i min själ och kysser den med ruttna sanningar,


klädda i vitt,


du är min ängel utav skuggors drömmar











Fri vers av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-22 21:28



Bookmark and Share


  * Ammi *
mm.. ger mersmak.
bra!
2009-08-23

  M_Franke
Jättefin!!!
2009-08-23

  poetryGirl
bra poesi
2009-08-23

  Popcorntankar
Tyckte mycket om!
2009-08-23

  Suzy med punkterna
Så suveränt skildrat!!!!
2009-08-22

  Svartsilver
väldigt bra
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth