Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst dörr

Ville gå in i rummet
där sagorna finns
men dörren var låst

Istället tröståt vi tillsammans
hunden och jag
ingen var mer ensam
än den andre

Men han tittade på mig
med sina hundögon
och bönade mig att
öppna dörren

Dit jag inte längre har

Tillträde




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP