Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha sett Inglourious Basterds.


Verklighet

Genom trånga gångar av upplyst kullersten
Väntar jag efter varje gathörn
att bli en blodig hög
sprängd i små bitar
utsmetad på ett skyltfönster
Hör skotten eka
Allting är öde
Ser mig ändå om efter något
Längtar
efter något
levande att hålla i mina armar
Något som har ett hjärta som slår

Detta är scientific för oss
på film som vi betalar 95 kr till SF bio för
Något vi äter POPCORN till
men det är verklighet
det är verklighet
verklighet
verklighet
verklighet
!




Fri vers av Karin E
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-23 01:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Och att det är verklighet - det är det som är så skrämmande!!!!
BRA och mycket tänkvärd text!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E