Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga sanning

klär av mig
klär in mig i
ord
lägger mig i sängen med bara orden
låter dem smyga in över mig
som en älskad
märker att dessa ord blir alltför vågade
fantasin för naiv
Men naken med
mina ord
är det vågade sanning

för det är då jag vågar skriva
sanning.




Fri vers av Karin E
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-23 15:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
klär av mig
klär in mig i
ord

stämningsfull och eggande inspiration - tack för den!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E