Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gode Gud..

en bedjan om förmågan att glömma

är vad jag ger dig.


om du ger mig förmågan
det är en annan femma


men jag vill inte lida
för att han inte längre bryr sig


han sa att han älskade mig
att jag var hans allt
att han gjorde vad som helst för mig

var det en lögn?


jag föll för honom
inte bara snubblade
föll..


han finns ännu inristad i mitt hjärta.
hur länge det dröjer innan hans namn slipats bort

vill jag inte tänka på

det kan ju ta en evighet.


Snälla Gud..
ge mig förmågan att slipa bort märken från hjärtat och glömma honom.





Fri vers av WaldElin
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WaldElin