Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla droppar till sällsynt fågelsång

Rester av regnet nyss

Droppar från takskägget

I tankarna följer jag

dropparna

rakt ner i våtgräset

I lönnens bladverk

En Sommargylling




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP