Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vart ordspråk är i sanning en styggelse


Ett litet råd för läsaren att totalt strunta i att minnas någon längre tid





envar ryttare gör
sig bäst med
att rida sitt
eget livs häst




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 21:48



Bookmark and Share


  peter markurth
nietszche sade, med kameler, måste man tala om pucklar.
2009-08-23

  © anakreon VIP
Men - får man tadel
om man lånar sin sadel?
Carl-Erik
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP