Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser dina drömmar

Välplacerade blickar gav du mig i nattens vilda sken,
dagen då jag stal ditt hjärta,

vi blevo en sanning utav många,
kysser dig ännu,

blomma utav kval,
saknaden lyser med en frånvaro av karaktärerna vi skapat,

glömmer aldrig helvetet,
före de nya,

tog sin plats,
mörkret,

vi älskade den natten,
länge,

du såg allt,
då jag tog din kropp i mörkret,

du gav allt den natten,
jag älskar dig,

min lilla flicka,
kysser dina drömmar,

utav silke




Fri vers av peter markurth
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-23 23:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket vacker....
2009-08-24

  poetryGirl
jättefin och romantisk
2009-08-24

  Grubbelmia
Gillar rytmen och mystiken som ligger tät i denna text. Funderar länge på orden "blomma utav kval, saknaden lyser med en frånvaro av karaktärerna vi skapat". Tack och kram. /Grubbelmia
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth