Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns ingen stol

Hesa röster
skuggdunkel,
flottiga hårtestar
darrande, spritbegär

I bakgrunden basgångar
trista, entoniga

Människors disharmoni
och enfald
sliter dem i stycken

Så vrid ur trasan
ännu en gång
lukten av ruttnande
känns bara lite

Men det fanns
ingen stol åt henne
Därav att hon numera
saknar

Ett socialt liv

Hon undrar om det
inte är fel ändå
på något sätt

Människan är ju

Ett flockdjur




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt träffande text för de som bryr sig....!
2009-10-10

  peter markurth
gillar denna
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP