Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva

Du är så förblindad att du tror att din kärlek kan göra honom lycklig
Du är så förvirrad att du analyserar minsta lilla mening för att sedan måla det med ett hav av tårar
Du är naiv nog att försöka beskriva den största känslan i de simplaste ord
Du tror att bara du gråter tillräckligt mycket så kommer du att bli lycklig igen
Du känner dig ständigt bortkommen och hopplös

Men vad vore mer hopplöst än ett liv utan bitterljuv kärlek?
Du är så olycklig att är du den lyckligaste på jorden som får chansen att uppleva äkta kärlek.
Ta vara på det




Fri vers av Din vän H
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Din vän H