Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risken att mista allt

Att älska någon så högt att varje sekund av ensamhet blir till lidande och tårar.
Att varje natt av ensamhet blir till en lång natt av sömnlöshet och mardrömmar.
Tänk att älska någon så innerligt att man aldrig kan ta något för givet.
Kärlek så stor att den skulle kunna leva vidare i trots svek och misshandel.
Kärlek så djup att den skulle kunna leda direkt in i döden om så vore.
Trots det tar jag risken, risken att mista allt jag äger och lever för, allt för att jag älskar dig.




Fri vers av Din vän H
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Din vän H