Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå!" Uno Svenningsson


Delete knapp

somliga stunder
kan jag skriva en rad med ord
otaliga gånger
för att sedan bestämt sätta mitt finger
på delete knappen
för att
låta mina ord flyga ut i rymden igen

för inte är de av någon annan värda att läsa
tänker jag

somliga stunder
kan jag inte göra något alls
utan att själv
vilja ha en stor delete knapp.




Fri vers av Karin E
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-08-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E