Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar föds men orden dör bort

Den dagen Ordet dog
Tanken låg med födslovärkar medan Ordet bevittnade
sin egen begravning
Munnen kunde inte forma tankens tänkta
Aborterade meningar
refuserade och bortvalda
Motoriska nervkopplingssystemet
från Minnet via Känslan och Tanken till
Frustration
Den dagen Ordet dog
när jag vaknade bara stumhet











Övriga genrer av prima donna
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-24 17:32



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Fin och tänkvärd!
2009-08-25

  TrollTörnTrappan VIP
Det verkar som denna har med verkligheten att göra...?
":-)"
Bra att du är tillbaka på p!

Påminner mig om Bergmans mästerverk PERSONA. Sett denna "stumfilm"?
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna