Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skolarbete.. man måste bara komma igång


Dödlinje

Då satt man där igen
distraherad av livet
med en uppgift
jag har krav
den har en dödlinje
kanske vi alla har en dödlinje?




Fri vers av Karin E
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E