Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Numera uppmanas människor att inte forska i det förflutna utan att se framåt; behovet av sammanhang och förståelse är ur modet då det inte är effektivt!


Se framåt! Som på en propagandaaffisch

-Nu är det sagt!
Dagens påbud är: Inga tillbakablickar!

-Allt skräp,
vaskandet i
resterna av det
förflutna

-Skall omedelbart lämnas
därhän!
Detta är ett måste,
nu,
med en gång!

-Det är dags att inse
att städning inte kan
ske postumt!

Fräls oss från rotandet i
vårt förflutna!

Och Skärp Er!

Så Flaggorna i topp!
framåt marsch!

Men avskrädet
hånler åt mig
då jag vänder mig om

Så dåligt
kände jag mig själv!


Och nu tror jag

Att jag

Kan
Se
Igenom
Allt!

Ha!

(Men jag kan iallafall tänka)


Och jag har också
lärt mig
att analysera
konsekvenserna

Av mina handlingar

(men har jag lärt mig att handla rätt?)

- Det vet man först efteråt!


Precis så som jag
har tänkt hela tiden!

Således gäller det
att eliminera

tiden; (igen?)

(om tiden är eliminierad
saknar ordet "igen" mening
ingen kan då säga
vilken händelse
som skedde först!

Ha!)

Hårklyverier är strängt förbjudet!
Skärp dig!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 09:07



Bookmark and Share


    resilient
Ja, "skärp dig" är en bra sammanfattning av dagens terapeutiska lägge. Även för barn.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP