Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll Samman Familjen

-Åh en sån rar familj

Beskyllda av elaka tungor

Sammanslutningar av
förljugenhet
som luktar
ruttet
Rädda kvinnor som tittar bort
män som slår sina barn

Och när de ändå blivit horor

Kan man använda dem
som man behagar

Allt finns, men det är enklast
att blunda

Men pappan, se så snäll han är
håller ihop familjen

Ibland köper han skor
åt sina döttrar
ljusblå, vackert skinn
Då är han
En Far, den bäste!

Så om många blundar
på samma gång

Hålls ramarna på plats




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 21:28



Bookmark and Share


  Svartsilver
fega människor finns det överallt.
denna dikt var mitt i prick.
mycket bra.
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP