Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämmande





Det svarta


hade inte


vart lika


mörkt om


det vita


aldrig


funnits


Döden


heller


inte så


skrämmande


om livet


aldrig


levts





Övriga genrer av blaite
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-25 00:23



Bookmark and Share


  Zanna Phil
Om den inte är så skrämmande då... Trots att livet levts. Eller kanske snarare för att det levts.
2010-08-25

    Tea Alex
Helt sant! Något av det bästa du skrivit tror jag! :)
2009-08-27

  Troll ॐ
mitt i prick
så jävla bra skrivet!
2009-08-26

  Matilda Linnéa Tinér
sant
2009-08-26

  Suzy med punkterna
Vishetsord
2009-08-25

  Cosmic Johanna
Kontrasterna förbryllar oss människor alltid,

färgstark dikt.

applåder!
2009-08-25

  SurtantZ
Bokmärker denna text...

Så rätta rader av ord från dig :-)
2009-08-25

  etthjärtaäralltidrött
Härligt, stort och sant!
2009-08-25

  sulimaa
Nej så sant så ...djupt och klokt...
2009-08-25

  Sanningsägaren VIP
detsamma :)
och skriv ner
imorrn
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite