Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i sagan

Du steg ut ur dimman,som sagan jag skrev för länge sedan

Du kom emot mig med bestämda steg,som sagan jag skrev för länge sedan

Du tvekade inte utan tog mig i din famn,precis som i sagan,

Kysste mig och sade att du var min,som i sagan som blev verklighet




Övriga genrer av sotvinge
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 01:37



Bookmark and Share


  peter markurth
gilar denna
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge