Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saxat ur ett barns verklighet och min frustration över hur det kan komma att hanteras


Barnet och sanningen

Barnet skriver böcker
om sin skräck
om sina svarta tankar

om vad vuxna män har gjort
med hennes kropp
och mot hennes
själ

Numera är det
snudd på olagligt

att tala om för världen

att det hon säger

är sanning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP