Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du regnar bort




Det slog mig när

din varma hand

letade sig längs min arm

mot mina nyckelben

att jag inte längre

vet vem du är.

Att jag är

den enda som kan ta

i dig utan att du mår

illa

har jag vetat sedan barnsben.

Dina lustfyllda blickar

i min nacke

har jag sedan länge vant mig vid.




Men att du skulle använda mig

till att fylla dina begär

efter bekräftelse

smärtar mer än dina

tänder djupt i min hals,



och är långt ifrån







lika tillfredsställande.












Fri vers av m.ricknell
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 13:24



Bookmark and Share


  Baystream
Grym! Ärlig och hård, VÄLDIGT blottad.
2009-08-26

  blaite
Shit lite tung faktiskt..
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell