Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prislapp




vänskapen
kärleken
sanningen
blev inget mer
än ett blött kön,
en vacker kropp
och en erövring i dina ögon




tack som fan














Fri vers av m.ricknell
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 13:25



Bookmark and Share


  Baystream
Tunga och ensamma ord, men du använder dom JÄVLIGT starkt!!!
2009-08-26

  blaite
Kort och tung läsning
2009-08-26

  Cosmic Johanna
Ett pris många vill slippa betala.

Du säger det så bra med din dikt.

applåder!
2009-08-25

  peter markurth
naiv saknad, övergivenhet
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell