Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nyckeln i min hand

Jag är inte den
som utmanar
det invanda

Aldrig kommer
jag att dansa
på horisonten

eller

med flygande hår
balansera längs
knivens egg

Jag är inte den
som utforskar
det okända

Mitt hem
är min borg
och min boja

Fastkedjad vid
det välbekanta
längtar jag




Fri vers av Pia S
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 20:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej Pia..jag är inte heller den som..i första taget..
man vet vad man har men inte vad man får ..sägs det ju
men samtidigt..hur skall man veta om man inte törs leta
fast nej..nyckeln ligger gott i handen

tycker din dikt är oerhört finstämd och vacker!!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S