Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till misan för inspiration


Sanningens minut


det tomma fyller du med sanning,
styr ditt öde bortom horisonten,

vingar utav glas,
livet kom ju nu,

som en överraskning,
att betyda,

allt




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-25 22:44



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Bra!
2009-08-26

  Roula O
kort och fint!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth