Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaaaaah/HA!


Har lossat bulten.

Sitter på pakethållaren,
foten på pedalen.

Tar tag i sadeln.
Drar.
Slår.
Svär.

Drar.
Håller emot.

Svettas.

Droppar.

Tar i.

Frustar.

Svär.

Oljespray.

Väntar.

Tar tag.
Drar.

Inget händer.

Mer oljespray.

Gummiklubba.

Bank
bank
bank.
Fram och tillbaka.

HA! Den är loss!
Mäter barn.
Höjer.
Skruvar i bult.

Torkar panna.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-26 15:17



Bookmark and Share


  Lindalou
Ja, shit. Jag känner till det där... :-D
2009-08-26

  Catharina Edin VIP
Perfekt beskriven syssla som jag överlåter till P-Å!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke