Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det sanningens minut. Kronisk cancerform. Bromsförsök m strålning och cellgifter om 2 veckor. Men inte frisk.


Aldrig frisk mer


Tungt stt bära
i ensamhetens tystnad
Orden ekar

Konsekvenserna av
detta liv måste ses över
Hunden?
Huset?

Ännu hankar jag mig fram
stund för stund
Hemtjänsten är guld
Vänner ringer eller kommer
dagligen. Det skingrar.....
Blåbärspaj och kaffe......
Det hjälper en kort stund
och lite lättsmält skvaller.

Men läkarens ord ekar
i mörka kvällens
tysnad




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-27 22:01



Bookmark and Share


  genni VIP
För ca 10-15 år sedan så sa man på sjukhuset att min mormor var allvarligt sjuk....ingen visste hur lång tid hon skulle få ha kvar....hon lever än och springer runt med sin rullator....

Jag tror på dig Ulla, du har kommit så långt....k r a m
2009-08-28

    Trast
Jag sänder dig mina tankar ikväll. Kämpa på.
2009-08-27

  Gunilla VIP
Mötte en man häromdagen
som för 5 år sedan fick ödesdiger
diagnos, skulle i princip inte
överleva veckoslutet.
Bernie Siegel har även skrivit
"Kärlek, medicin och mirakel"
bra bok att hämta mod och kraft ur.
Deepak Chopra har förklarat
hur kroppen kan klara att
fortsätta producera friska celler.
Ulla!
Du är en kämpe!
Vi är många, som på olika sätt
vill dig, bara det allra bästa!
2009-08-27

  walborg
Outhärdligt att inte kunna hoppas på förbättring.
Men det är läkarens ord.
Det finns andra krafter än en läkarens ord och erfarenhet.
Och Du har en otrolig kraft själv Ulla.
Min allra varmaste omfamning Ulla min kloka modiga vän.
2009-08-27

  * Ammi *
Underverk sker, glöm aldrig det, skönt höra att du är nöjd med hemtjäntsten.
ja det finns beslut man måste fatta, även om man inte vill, nu gäller det vännen, låt inte glöden slockna!
kramar om dig!
2009-08-27

  Eva Langrath VIP
De allra varmaste tankarna till dig i kvällens mörker
2009-08-27

  Mr Lindemann VIP
Du skall inte tro vad läkarna säger
det är indoktrinerade och enkelspårade

Läs bland annat Berniw Siegels bok " tro hopp och läkande"
2009-08-27

  etthjärtaäralltidrött
I mörker blir smärtan knivskarp.
Allravarmaste är de tankar jag ger dig.
Allra varmaste.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP