Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall


Exposerade lögner,
det fatala misstagets nyans,

underskatta helheter,
tro på medmänsklighet,

humanism och annat nonsens,
misstag sker ej öppet,

ser ej några brustna hjärtan i dina ögon,
du är stoft,

iskallt,
står böjd över din säng,

snabb mantelrörelse,
sätter pistolen mot ditt blonda hårsvall,

adrenalin,
pumpar,

raseri,
känner tryckpunkten,

smällen ekar genom lägenheten




Fri vers av peter markurth
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 23:31



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Du är helt grym Peter
Jag gillade den här i alla sin brutalitet

Mvh

Ken
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth