Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fredag idag, men hur ska man nånsin få Ordning och reda; o-ordningen talar dock sitt eget språk


Var sak på sin plats

Så blir det åter morgon
Det är den femte dagen

Fred, Frej eller Frejas
Dag

Utmattningens dag

Av Gud utsedd att vara
Städdag

-Så städa i skräpvrårna
Där obeskrivligheter dväljs

Där finns dammråttor och

Gammal tankemöda

Utslitna synvinklar

En intorkad vispskål

Ratade allmosor

Klippkort från biltvätten

En skrapad trisslott - nit igen

Olivkärnor, chipsfnas och

Räkskal som luktar

ett väl tuggat hund-tugg-ben,

och allehanda papperstussar

Oordningen är min
orosordning

Men ingen sansad person
vill veta nåt om
vad som döljs

Under soffan





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP