Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ju en kaxig typ. A pain in the as, brukar jag presentera mig som. Är van vid att det mesta är mitt eget fel och att jag får skylla mig själv. Men det är en sak jag aldrig har förstått.


Säg mig

dem jag
älskat
har alltid
sårat
mig djupt
en gång

någon har
förstått sitt misstag
genast
någon säkert aldrig
och jag stod där
med mitt hjärta
i handen

men var skulden
verkligen min

kan man inte hindra
en impuls och stoppa sig själv
om det gäller att förhindra att
någon blir sårad
lite vanlig reflektion INNAN
man ställer till något . . . .
eller begär jag för mycket




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-28 16:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är dock, som jag ser det, det man innerst inne önskade som gäller. Det jag önskade ogjort.
Förlåt Ulla där ja sårade Dig!
Kram.
2009-09-01

  Gunilla VIP
Stå där med hjärtat i handen.

Så vackert, så fint, så talande!

Vad kan vi annat än att stå där
med hjärtat i handen
och bara vara den vi är,
en liten människa
som gör fel ibland
inser det och rättar till / ber om ursäkt,
som gör rätt allt som oftast
när vi låter hjärtat styra.
2009-08-28

  walborg
Nej du begär inte för mycket - men vi har alla blinda fläckar och behöver få hjälp att se dem av dem vi älskar.
2009-08-28

  Njord
Att bli sårad eller låta sig såras Det är fråga?
Skuld är ett tungt ord i detta sammanhang Man kan nog inte tala om skuld här Det handalr nog mer om känslighet. En annan mindre känslig person kanske skulle se situationen helt annorlunda.
Tack för att du delar med dig av dina tankar!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP