Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Bländad av en skönhet,
fången i en dröm,

inom ramen,
flyter, inåt,

ser,
dina ögon,

andetag,
nära,

natten flyr våra tankar
förenas,

saknad




Fri vers av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-29 00:31



Bookmark and Share


    J. Herward
låter nästan som ett hemskt avsked...
2009-08-30

    Ken Cassel
Instämmer med Berit

Ken
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth