Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tårdrypande men ändå i mitt tycke ganska vacker pastisch på något jag inte vet namnet på


Om delarna ännu passar

- Hjälp mig
att att foga samman
mitt brustna hjärta
se om delarna
annu passar, om
fogarna håller ihop

Gör ett nytt försök

Se om nervernas
avslitna trådar
förmår att nå
varandra och
växa sig starka igen

Håll en sval hand
på min panna
låt mig vila
mittt huvud i
Ditt knä nu

Låt inget får störa
-Var tyst, låt bara
musiken få finnas
och ljuda som
läkande balsam
över min

Förvirrade oro




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 10:56



Bookmark and Share


  glittertindra
fin och mänsklig i sin framtoning, ibland behövs bara medkännande utan ord och det kan aldrig bli för smetigt.. någonsin...
2009-08-29

    A. Thomasdotter
Gillar. STARK.
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP