Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel sida; lördag


Rostar längtan
Dansar wienerkorv
Slickar frukostbord

Smörar
morgontrötta öron

Tippar ättika

Sötsura trutplutmunnar
kvittrar dovt
över mammans
glada spillror

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-29 11:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-08-29

  glittertindra
som en vanlig morgon med frukostbordet fyllt med de man älskar mest.. :) härlig text..
2009-08-29

  Catharina Edin VIP
Mycket snyggt slut, får jag säga - spilla och spillra i ett, och en glad spillra?!
2009-08-29

  etthjärtaäralltidrött
Låter lite som "När Åkes mamma glömde bort" :)
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke