Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma, men olika


7 år:


Hösten är skolstart

träffa kompisar igen

och krama fröken



14 år


Hösten är skolstart

träffa polare igen

och nocha lärarn




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna