Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var så jag skulle bli





Jag skulle
bli
en rolig mamma
som hoppade i pölar
klättrade i träd
och hade picknick
mitt på vinterängen
jag skulle bli
en cool mamma
som inte tjatade om mössa
hade våtservetter i handväskan
eller xtra strumpor ifall det blev kallt
jag skulle bli
en snäll mamma
som köpte leksaker i massor
gjorde pannkakor varje dag
och spelade tv-spel varje kväll
Jag skulle bli
världens bästa mamma
som skulle älska mina barn
över allt i hela vida världen




ja...



..jag hade iallafall rätt
om det där
med att älska
över allt i hela vida
världen.




Fri vers av Havanna
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 22:10



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Gott så! ;-)
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna