Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans namn skulle rädda mig



Jag tog hans namn
för att slippa
en annans
för att ingen
skulle veta
var jag kom
ifrån

fast



jag



vet ju ändå




Fri vers av Havanna
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-29 22:29



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, såvida du inte drabbas av amnesi...
Snyggt vävt!
2009-10-04

  peter markurth
gillar
2009-08-29

  hl
fint
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna